En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı alelumum 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın bapsı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı aklı başında sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

Olası bir felaketle karşılaşıldığında strüktürda bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi derunin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın kabil acil durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini bâtıneriye hapseder.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini Yangın Merdiveni Kapısı iyi taammüden projeye yakışır yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapısı İşaretlemeleri: Yangın bapları ekseriya üzerlerinde yangınla müntesip bilgilerin bulunmuş olduğu fiilaretlemelere sahiptir. Bu meslekaretlemeler, kapının yangın derslikını, peklik süresini ve öbür önemli detayları belirtir.

Panik bar sayesinde derunerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı çın iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde evgin çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin yeğin iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça rafine davranıyoruz.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet bâtınin tercih edilir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi durum anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya sahih birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlıklı çkırmızıışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Yangın bapları; son nokta güvenilir ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra yaşam alanlarında kendisine belde bulur. Asıl bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra nitelikli bulunduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında kapının göstermiş evetğu performansa bakılarak testi fail kuruluş tarafından bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Yangın bapsı montajı silme profesyonel şekilde yapılması müstelzim ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çısoy üründe yanlış kuruluşlmaması gereken bir işlemlemdir.

Report this wiki page